Over Ons

Bij StandBy Solutions zetten we ons elke dag in voor het verhogen van veiligheid op de werkplek. Dat doen wij door de ontwikkeling van oplossingen die verschillende veiligheidsprocessen automatiseren.

Veel organisatorische veiligheidsprocessen zijn nog op een ouderwetse manier ingeregeld. Bijvoorbeeld de registratie van de aanwezigheid van BHV’ers via aanwezigheidsborden. Of verouderde piepers een pagers. Dat moet beter. Vanuit die behoefte is de BHV app ontstaan.

de-bhv-app-over-ons-portofoonfunctie

Partners

Door samen te werken bundelen we krachten en kunnen we onze klanten de beste ervaring bieden. Daarom werken wij samen met erkende opleidingsinstituten gespecialiseerd in bedrijfsveiligheid.

Onze partners bieden unieke inzichten in de wereld van BHV trainingen, EHBO, ontruiming en meer. Zo wordt de BHV app meegenomen in verschillende trainingen en kunt u de meest complete en professionele BHV app verwachten.

Ons partnernetwerk
Almende-LOGO

StandBy Solutions &

Almende Groep

De specifieke productfocus voor de BHV app is ontstaan binnen een breder netwerk aan innovatieve ICT-bedrijven: de Almende Groep.

Meer informatie

Ontwikkeling

Dankzij Almende Groep hebben wij toegang tot unieke en innovatieve technieken. Zo kunnen wij ons product constant doorontwikkelen en verbeteren. Daarnaast biedt ons partnernetwerk een uniek inzicht in de wereld van bedrijfsveiligheid. Deze informatie gebruiken wij dan ook om ons product te verbeteren en nieuwe functies te ontwikkelen op basis van feedback van onze partners en klanten.