Werken bij StandBy Solutions

Werken bij StandBy Solutions betekent werken binnen een professioneel en innovatief techbedrijf. Binnen het bedrijf is er sprake van informeel contact waardoor de lijnen kort zijn en je veel vrijheid krijgt om je eigen ideeën snel uit te voeren.

Naast dat er ruimte is voor het aandragen van eigen ideeën, krijg je snel eigen verantwoordelijkheid. Het is mogelijk om je eigen werkdag in te delen. Eigen ideeën kun je vaak meteen uitvoeren zonder toestemming.

StandBy Solutions is een snelgroeiend bedrijf, waarin geen enkele dag hetzelfde is. Als je van verandering houdt en leergierig bent, dan zal je je bij ons helemaal thuis voelen. Wij zijn een bedrijf waarin je de kans krijgt om te leren door samen te werken met andere teams en andere vakgebieden naast alleen jouw eigen vakgebied.

de-bhv-app-werken-bij
de-bhv-app-werken-bij

Je leert de BHV meer en meer kennen bij StandBy Solutions. De BHV is wettelijk verplicht in Nederland, daarom krijg jij de kans om bij veel verschillende organisaties binnen te komen, bij zowel profit als non-profitorganisaties en veel grote en kleine bedrijven.

Naast de reguliere werkzaamheden is er bij ons ook genoeg ruimte voor gezelligheid. Elk idee voor een activiteit of feestje wordt meestal in goede orde ontvangen. Hoe meer ideeën des te meer leuke dingen wij kunnen doen zoals: de borrels, de StandBy muziekquiz en de lekkerste snacks etc.

Enthousiast geworden? Kijk dan nu of jouw functie er tussen zit en solliciteer direct.

Solliciteer direct

Vacatures

de-bhv-app-Vrouwelijke verkoper account manager

Jij bent de drijvende kracht achter het aantrekken van nieuwe klanten voor onze SaaS-oplossing.

Bekijk vacature
de-bhv-app-functie-dashboard

Wat doen wij?

StandBy Solutions zorgt ervoor dat alle organisaties in heel Nederland de meest veilige werkomgeving voor alle werknemers creëren. Wij vinden het belangrijk dat mensen met een veilig gevoel aan het werk kunnen.

Wat levert de BHV app?
Wij bouwen veiligheidsapps, dit doen wij door innovatieve technieken te gebruiken door samen te werken met de beste adviseurs in veiligheid en door met allerlei organisaties in gesprek te gaan van grote tot kleine organisaties om zo hun ervaringen hierin mee te nemen.

Hieruit hebben wij de BHV app ontwikkeld, de ultieme tool voor bedrijven om ervoor te zorgen dat de organisatie de veiligheid van de werknemers kan waarborgen. De app detecteert automatisch of je aan- of afwezig bent op de werklocatie, kan bepalen welke BHV’er het dichtst bij het ongeluk is. Daarnaast kan er met de app een alarm worden verstuurd naar de BHV en kunnen zij communiceren via de portofoon functie in de app.

De BHV app zorgt ervoor dat de BHV binnen handbereik is en helpt bedrijven om een veilige werkomgeving te creëren.

Lees meer

De BHV app

Watch our story

Solliciteer nu

Wil jij ook bij ons werken?

Solliciteer direct
de-bhv-app-account-manager

Normen & Waarden

StandBy Solutions heeft 3 kernwaarden die binnen het bedrijf centraal staan. Wij staan voor vertrouwen, toewijding en samenwerking. Wij vinden deze kernwaarden belangrijk, omdat wij a.d.h.v. deze kernwaarden onze doelen willen behalen. Wij willen dat de klant in ziet dat wij te vertrouwen zijn, door het werk goed en op tijd aan te leveren, door toewijding te leveren richting de klant en door middel van samenwerking tot de beste resultaten te komen.

de-bhv-app-account-manager

Cultuur

De cultuur van StandBy Solutions betreft een innovatieve cultuur waarin de werknemers bij ons de ruimte krijgen om hun creativiteit kwijt te kunnen en ieder de vrijheid krijgt om zijn en/of haar eigen werkdag in te delen. Er wordt dan ook verlangd dat een ieder initiatief toont en risico’s durft te nemen hierin.

iOS developer mobile development

Voorwaarden

  • Laptop en telefoon van de zaak
  • Flexibele werktijden
  • Een marktconform salaris
  • Werkplek in hartje Rotterdam

Waar ga je werken?

StandBy Solutions is gevestigd in het Groothandelsgebouw. Het Groothandelsgebouw is een iconisch gebouw in Rotterdam, vlak naast het Centraal Station in hartje Rotterdam.

Naast dat de locatie makkelijk te bereiken is, is het centrum met alle winkels en de horeca in de buurt. Het Groothandelsgebouw is een inspiratiebron van moderne architectuur, net zoals het Centraal Station en het Marriott Hotel.

In het Groothandelsgebouw is een community van snelgroeiende bedrijven die van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen inspireren. Naast de snelgroeiende bedrijven is er veel kunst terug te zien in het gebouw. Waarbij ook verschillende werkplekken zijn gecreëerd naast de kantoren, zo kan je buiten in de lounge zitten of kan je plaatsnemen in een van de vergaderruimtes.

de-bhv-app-groothandelsgebouw-rotterdam
de-bhv-app-roof-groothandelsgebouw

Staat jouw vacature er niet bij?

Doe dan een open sollicitatie via onderstaand formulier! Wij zijn nieuwsgierig naar jou.