Ontdek de kracht van de Alarmknoppen met de BHV App

In noodsituaties telt elke seconde. De BHV App zet veiligheid op de eerste plaats, en onze geavanceerde alarmknoppen zijn ontworpen om een onmiddellijke respons te bieden wanneer dat het meest nodig is.

de-bhv-app-alarmknop

Wat zijn de alarmknoppen?

Onze alarmknoppen zijn een belangrijk onderdeel van de BHV App, waarmee gebruikers onmiddellijk noodsituaties kunnen signaleren. Ze bieden verschillende functies, waaronder:

🆘 Noodoproepen: Met één druk op de knop kunnen gebruikers een noodoproep versturen, waardoor het BHV-team onmiddellijk op de hoogte wordt gebracht van de noodsituatie.

🚨 Locatiedeling: De alarmknoppen zijn gekoppeld aan geavanceerde locatietechnologie, waardoor het BHV-team de exacte locatie van de noodsituatie kan zien

de-bhv-app-Telefoon-Desktop-Laptop
bhv-dasboard

De BHV app met de alarmknoppen

De BHV App zet de standaard voor bedrijfshulpverlening met zijn geavanceerde alarmknoppen. Met één simpele druk activeert de gebruiker onmiddellijk een alarm, waardoor het BHV-team snel kan reageren op noodsituaties. Deze slimme oplossing gaat verder dan alleen alarmknoppen, met functies zoals geavanceerde locatietechnologie en real-time communicatie, waardoor het een alles-in-één tool is voor een doeltreffende bedrijfsnoodhulp. Versterk de veiligheid van je organisatie met de BHV App en benut de kracht van snelle en doelgerichte respons.

🆘 Persoonsgebonden alarmknoppen

🚨 Locatiegebonden alarmknoppen

📣 Direct gelinkt aan een bestaand alarmscenario

Eenvoudige Activering

 Met een intuïtieve interface zijn de alarmknoppen eenvoudig te activeren, zelfs in stressvolle situaties.

Directe Notificaties

Zodra een alarmknop wordt ingedrukt, ontvangt het BHV-team directe notificaties op hun smartphones.

Geavanceerde Locatiedeling

De locatie van de noodsituatie wordt onmiddellijk gedeeld met het BHV-team, waardoor snelle hulp mogelijk is.

Wil je meer weten over de aanwezigheidsdetectie?

Ontdek vandaag nog hoe de alarmknoppen van de BHV App jouw organisatie veiliger kunnen maken. Veiligheid begint met snelle respons – en dat begint hier. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een demo aan.

meer info
dashboard-aanwezig-de-bhvapp