Bezoekersregistratie met de BHV app: Veilig en Efficiënt

Met onze geavanceerde bezoekersregistratie module, kun je bezoekers van de organisatie snel en eenvoudig aan- en afmelden. Dit zorgt voor een gestroomlijnd proces en biedt tal van voordelen voor de veiligheid en efficiëntie van de organisatie.

de-bhv-app-succesverhalen-klantcases

Voordelen van de Bezoekersregistratie van de BHV app

Inzicht in realtime

In geval van een noodsituatie of calamiteit is het van cruciaal belang om te weten hoeveel bezoekers zich in het pand bevinden. Onze bezoekersregistratie biedt inzicht in realtime, zelfs als de organisatie over meerdere locaties beschikt. Zo kun je snel reageren en de veiligheid van iedereen waarborgen.

Directe Waarschuwingen

In het geval van een noodsituatie kunnen bezoekers via hun mobiele telefoon onmiddellijk worden gewaarschuwd en geïnformeerd over eventuele ontruimingsprocedures. Dit verhoogt de veiligheid van de bezoekers en maakt een doeltreffende respons mogelijk.

Zelfstandige Registratie

Bezoekers kunnen zichzelf eenvoudig registreren via een QR-code. Op de registratiepagina voeren ze hun gegevens in, waaronder naam, achternaam, mobiel nummer, e-mail, functie en contactpersoon. Dit biedt niet alleen gemak voor de bezoekers, maar verlicht ook de taak van de receptiemedewerkers.

Digitale Registratie

Het volledige registratieproces verloopt digitaal via de mobiele telefoon van de bezoeker en onze applicatie, waardoor u papierwerk en fysieke registratieformulieren kunt elimineren. Dit zorgt voor een efficiënte en milieuvriendelijke manier om bezoekersgegevens vast te leggen en bij te houden, terwijl tegelijkertijd de beveiliging en privacy gewaarborgd worden.

Privacy en AVG-conformiteit

We begrijpen het belang van gegevensbeveiliging en privacy. Daarom worden alle ingevoerde gegevens opgeslagen en bewaard volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Hoge privacy standaarden door ISO 27001 certificering. Dit garandeert dat de gegevens alleen toegankelijk zijn voor geautoriseerde personen, wat de veiligheid van de informatie waarborgt.

Automatische Meldingen

Onze bezoekersregistratie stuurt automatische meldingen naar de gastheer/vrouw bij de aankomst van een bezoeker.

bhv-dasboard

Bezoekersregistratie met de BHV app

Als je de BHV app gebruikt, kan de bezoekersregistratie worden gekoppeld aan het BHV-dashboard. Hierdoor wordt de aanwezigheid binnen een pand inzichtelijk bij een eventuele ontruiming, wat de veiligheid van iedereen verder versterkt.

Kortom, met onze bezoekersregistratie module kun je een efficiënt en veilig registratieproces realiseren dat voldoet aan de hoogste normen op het gebied van privacy en gegevensbeveiliging. Verbeter de bezoekerservaring en zorg voor een veilige werkomgeving.

Wil je meer weten over de BHV app?

Voor meer informatie kun je onze brochure downloaden.

Download nu
dashboard-aanwezig-de-bhvapp