Informatievoorziening met het Narrowcasting Systeem van de BHV App

In een wereld waarin effectieve en actuele informatievoorziening van levensbelang is, is het belangrijk om deze op een duidelijke manier te delen. Het narrowcasting systeem van de BHV App is zo’n tool, en hier ontdek je hoe je met het narrowcasting systeem jouw organisatie naar een hoger niveau kan tillen.

Narrowcasting

Wat is het Narrowcasting systeem?

Het narrowcasting systeem van de BHV App is een geïntegreerde functie die het delen van informatie in noodsituaties naar een geheel nieuw niveau tilt. Het stelt organisaties in staat om realtime informatie over de BHV te delen op digitale schermen op hun locaties. Op dit scherm is direct zichtbaar welke BHV’ers aanwezig zijn op de locatie.

De-BHV-app-aanwezigheid
de-bhv-app-Telefoon-Desktop-Laptop

Belangrijke kenmerken van het Narrowcasting systeem

  1. Realtime updates: Het narrowcasting systeem maakt het mogelijk om belangrijke informatie in realtime te delen met medewerkers en bezoekers.
  2. Eenvoudige bediening: Het systeem werkt volledig automatisch, na installatie heb je als organisatie zijnde geen omkijken meer naar dit systeem.
  3. Makkelijk integreerbaar: Het aanwezigheidsscherm van de BHV app kan makkelijk worden toegevoegd aan andere narrowcasting systemen van derden/externe leveranciers.
Snelle en effectieve communicatie

In noodsituaties is snelle informatievoorziening van levensbelang. Het narrowcasting systeem zorgt voor een duidelijk inzicht in de aanwezigheid van de BHV-teamleden.

Verbeterde efficiëntie

Het systeem minimaliseert de tijd en moeite die nodig is om informatie te delen, wat leidt tot verbeterde efficiëntie.

Veiligheid en bewustwording

Het narrowcasting systeem draagt bij aan een veiligere werkomgeving en vergroot de bewustwording van medewerkers en bezoekers over de veiligheid op de locatie.

Wil je meer weten over het narrowcasting systeem?

Het narrowcasting systeem van de BHV App is een krachtige tool om de informatievoorziening in noodsituaties te verduidelijken en de medewerkers en bezoekers op de hoogte te stellen van de aanwezige BHV-teamleden. Veiligheid en efficiëntie gaan hand in hand, en dit systeem biedt beide.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe het narrowcasting systeem van de BHV App jouw organisatie kan helpen om je BHV organisatie naar een hoger niveau te tillen. Veiligheid begint met complete en actuele informatie over het BHV-team!

Meer info
dashboard-aanwezig-de-bhvapp