De Portoonfunctie

Ben je op zoek naar een vervanging voor de traditionele portofoons voor jouw BHV’ers? De BHV app beschikt over een krachtige portofoon functie om naadloze en efficiënte communicatie te garanderen.

Met onze portofoon functie kunnen BHV-teams snel en effectief met elkaar communiceren, zonder de aanschaf van de traditionele portofoons. Of je nu op zoek bent naar groepscommunicatie, isoleren van gesprekken, handsfree gebruik of gewoon een snelle respons in noodsituaties.

portofoon-functie

Voordelen van de portofoon functie

Directe communicatie

De portofoon functie stelt BHV’ers in staat om direct met elkaar te communiceren. Dit versnelt de reactietijd in noodsituaties.

Groepsgesprekken

Met de portofoon functie is het mogelijk om een groepsgesprek te starten met jouw mede BHV’ers. In dit groepsgesprek zie jij dan ook met welke BHV’ers jij in dit groepsgesprek zit.

Isoleren van de communicatie

Met de portofoon functie is het mogelijk om verschillende groepen te scheiden. Het kan namelijk voorkomen dat er een calamiteit plaatsvindt zoals bijvoorbeeld een brand en dat er een ontruiming wordt gestart die hierop kan volgen.

Kosten besparen

Wanneer het aankomt op kostenefficiëntie binnen je bedrijf of organisatie, is het belangrijk om kritisch te kijken naar de gebruikte communicatiemiddelen.

de-bhv-app-portofoon-functie

BHV-app bespaart kosten op portofoon

Hier zijn enkele redenen waarom de portofoon functie van de BHV app je kosten kan besparen in vergelijking met het gebruik van reguliere portofoons:

  • Geen extra hardware nodig 
  • Geen frequente vervangingskosten
  • Geen onderhoudskosten
  • Efficiënter gebruik van middelen en schaalbaarheid

Ontdek de toekomst van BHV-communicatie met de BHV app. Probeer het vandaag nog en ervaar hoe gemakkelijk en krachtig het kan zijn om je BHV-team te coördineren en te laten reageren op noodsituaties.

Voor meer informatie en om aan de slag te gaan, klik hier.