Aanwezigheidsdetectie met de BHV app

Verbeter de Veiligheid op de Werkplek

In noodsituaties is tijd van onschatbare waarde, de juiste informatie kan het verschil maken tussen een goed gecoördineerde respons en chaos. Het weten waar BHV-teamleden zich bevinden, wie het dichtst bij een noodsituatie is en directe communicatie mogelijk maken, zijn essentiële elementen voor het waarborgen van de veiligheid op de werkplek.

Automatische- Aanwezigheidsdetectie-de-bhvapp

Wat is aanwezigheidsdetectie?

Aanwezigheidsdetectie is een cruciaal onderdeel geworden van moderne veiligheids- en coördinatie technologie. Het stelt organisaties in staat om real-time informatie te verkrijgen over de locatie van BHV’ers op de werkplek. Deze technologie gebruikt sensoren van de smartphone om vast te stellen wie zich waar bevindt, wat van onschatbare waarde is voor noodsituaties, coördinatie en algemene veiligheid.

Hoe is het nu georganiseerd bij andere bedrijven?

Een veelvoorkomende manier waarop aanwezigheidsdetectie nu wordt geregeld op de werkvloer is door gebruik te maken van een BHV schuifbord. Het BHV schuifbord is een handmatige handeling, je zet jezelf namelijk aan of afwezig door naar links of rechts te schuiven. Het is foutgevoelig en wordt snel vergeten door de BHV’ers. Mocht een BHV’er dit vergeten, is het niet bekend of hij/zij aanwezig is.

bhv-dasboard

De BHV app met aanwezigheidsdetectie

De BHV App en zijn krachtige automatische aanwezigheidsdetectie zijn er om de veiligheid op de werkplek te versterken. Met behulp van sensoren in de smartphone kan volautomatisch worden bepaald waar de BHV’ers zich bevinden. Daarnaast biedt de BHV app real-time inzicht in de locatie van BHV’ers bij een incident. Hierdoor kunnen coördinatoren in noodsituaties snel reageren, de dichtstbijzijnde hulpbronnen inzetten en effectieve communicatie mogelijk maken.

Snellere Respons

Identificeer snel de dichtstbijzijnde BHV’ers bij noodsituaties.

Efficiënte Coördinatie

Verbetert de algehele coördinatie van BHV-activiteiten.

Locatiebepaling

Weet altijd waar medewerkers zich bevinden, essentieel in het geval van een incident.

Wil je meer weten over de aanwezigheidsdetectie?

Ervaar de kracht van aanwezigheidsdetectie met de BHV App en versterk de veiligheid en coördinatie op de werkplek. Jouw veiligheid is onze prioriteit! Wil je meer weten over de functionaliteiten van de BHV app? 

meer info
dashboard-aanwezig-de-bhvapp