Snel alarmeren nu ook via de QR code beschikbaar voor alle medewerkers 

BHV-QRcode

Introductie:

In een wereld waarin technologie voortdurend evolueert en ons leven gemakkelijker maakt, vinden wij het bij de BHV app belangrijk dat iedere medewerker de mogelijkheid heeft snel te kunnen alarmeren in geval van nood. De QR code maakt het voor alle medewerkers nu mogelijk om te alarmeren in geval van nood.

Snelle alarmering in geval van calamiteit

Een van de functionaliteiten van de BHV-app is het snel en effectief alarmeren middels de QR code. Voor elke bedrijfslocatie kan er een QR-code worden ontwikkeld die gemakkelijk kan worden gescand door de medewerkers. Met deze QR code word je direct als medewerker in staat gesteld om te kunnen alarmeren in geval van nood. Zo hoef je niet meer op zoek naar het juiste nummer en/of de juiste persoon, maar scan je direct de QR code.

Directe en effectieve communicatie 

Door middel van de QR code hoef je niet op zoek te gaan naar een BHV’er of noodnummer, maar worden de BHV’ers direct gealarmeerd. Door het scannen van de QR code wordt de alarmering verstuurd en de locatie bepaald.

Hoe werkt alarmeren met de QR code?

Stap 1: 

Scan de QR Code op de poster met de camera van je telefoon: Je gebruikt hiervoor de camera op je telefoon. Druk hierbij op bevestigen als de QR is gevonden, zodat er direct een waarschuwing kan worden verzonden.

STAP 2: 

De waarschuwing wordt verstuurd en je locatie wordt bepaald: De locatie wordt direct verstuurd naar de aanwezige hulpverleners. De app stuurt een directe melding naar de hulpverleners.

STAP 3:

Je staat in direct contact met de BHV hulpverleners: Je wordt direct in contact gebracht met de hulpverleners. Sta de hulpverleners hierin te woord. Zo geef jij aan wat er aan de hand is en ondersteunen zij jou telefonisch tot zij op locatie zijn.

Conclusie

De QR-code van de BHV-app stelt medewerkers in staat snel te alarmeren. Er kan dus snel en effectief worden gealarmeerd in nood, waardoor BHV’ers nog sneller kunnen handelen en de veiligheid kan worden gewaarborgd binnen de organisatie.

Wil je meer lezen over het snelle alarmeren met de QR code? Lees meer

Categories: Veiligheid