Eneco’s ervaring met de BHV app

Eneco-BHVapp

In de moderne zakelijke omgeving is het waarborgen van een snelle en effectieve reactie op noodsituaties van cruciaal belang. Eneco, een toonaangevend energiebedrijf, heeft met succes de BHV-app van StandBy Solutions geïmplementeerd om hun bedrijfshulpverlening te verbeteren. Dit artikel gaat in op de klantcase van Eneco, hun ervaring met de BHV-app en hoe deze bijdraagt aan een efficiënte respons op noodsituaties. Verder wordt er uitgelegd hoe Eneco in aanraking kwam met de BHV-app en problemen die zij tegenkwamen.

Krachtige Functionaliteiten van de BHV-app

Efficiënte communicatie en coördinatie

Eneco maakt gebruik van de BHV-app om efficiënte communicatie te bevorderen. Doordat de BHV app over functionaliteiten als communicatie en alarmering beschikt, sloot deze naadloos aan bij de wensen en behoeften van Eneco. De uitdaging binnen Eneco was dat zij nog steeds gebruikmaakte van piepers en deze steeds moesten worden vervangen. Door de efficiënte communicatie via de BHV app hebben zij deze niet meer nodig en kunnen zij nog sneller alarmeren en communiceren.

Real-time informatie en situatiebewustzijn

Eneco had in de eerdere situatie geen inzicht in de aanwezigheid van de BHV’ers door het gebruik van de BHV app nu wel. De BHV-app biedt Eneco real-time informatie en bevordert situatiebewustzijn voor bedrijfshulpverleners. Dankzij de app hebben de BHV’ers van Eneco directe toegang tot actuele informatie over noodsituaties, incidenten en andere relevante gebeurtenissen.

Snelle alarmering en respons

Eneco is erg tevreden, mede door de snelle alarmering en respons van de BHV app. Door het in gebruik nemen van de BHV app heeft Eneco de reactietijd op een calamiteit aanzienlijk verkort en is de efficiëntie van het BHV team gestegen. Dit was dan ook een van de redenen dat Eneco voor de BHV app heeft gekozen.

‘Beter inzicht in aanwezigheid BHV’ers’

De BHV-app heeft voor Eneco een positieve impact gehad op hun bedrijfshulpverlening.
Met efficiënte communicatie, real-time informatie en snelle respons kunnen ze noodsituaties effectief aanpakken. De app heeft de reactietijd verkort en de veiligheid van medewerkers verbeterd, mede dankzij de gebruiksvriendelijkheid van de app. Eneco is dan ook erg te spreken over deze gebruiksvriendelijkheid van de BHV app.

Wil je meer lezen over de ervaringen van Eneco met de BHV app? Lees meer

Categories: Veiligheid