Optimaliseer Veiligheid en Efficiëntie met Bezoekersregistratie in de BHV App

In een wereld waarin veiligheid op de werkplek van cruciaal belang is, spelen moderne technologieën een steeds grotere rol. Een van deze technologieën is bezoekersregistratie, die tegenwoordig naadloos wordt geïntegreerd in de bedrijfshulpverlening (BHV). Hier ontdek je hoe de BHV App met bezoekersregistratie bijdraagt aan het optimaliseren van veiligheid en efficiëntie in jouw organisatie.

de-bhv-app-succesverhalen-klantcases

Inzicht in realtime

In geval van een noodsituatie of calamiteit is het van cruciaal belang om te weten hoeveel bezoekers zich in het pand bevinden. Onze bezoekersregistratie biedt inzicht in realtime, zelfs als de organisatie over meerdere locaties beschikt. Zo kun je snel reageren en de veiligheid van iedereen waarborgen.

Directe waarschuwingen

In het geval van een noodsituatie kunnen bezoekers via hun mobiele telefoon onmiddellijk worden gewaarschuwd en geïnformeerd over eventuele ontruimingsprocedures. Dit verhoogt de veiligheid van de bezoekers en maakt een doeltreffende respons mogelijk.

Zelfstandige registratie

Bezoekers kunnen zichzelf eenvoudig registreren via een QR-code. Op de registratiepagina voeren ze hun gegevens in, waaronder naam, achternaam, mobiel nummer, e-mail, functie en contactpersoon. Dit biedt niet alleen gemak voor de bezoekers, maar verlicht ook de taak van de receptiemedewerkers.

Digitale registratie

Het volledige registratieproces verloopt digitaal via de mobiele telefoon van de bezoeker en onze applicatie, waardoor u papierwerk en fysieke registratieformulieren kunt elimineren. Dit zorgt voor een efficiënte en milieuvriendelijke manier om bezoekersgegevens vast te leggen en bij te houden, terwijl tegelijkertijd de beveiliging en privacy gewaarborgd worden.

Automatische meldingen

Onze bezoekersregistratie stuurt automatische meldingen naar de gastheer/vrouw bij de aankomst van een bezoeker.

Veiligheid boven alles

Veiligheid is een prioriteit, en de BHV App met bezoekersregistratie draagt bij aan het creëren van een veilige werkomgeving. In geval van nood kunnen BHV-teams snel en efficiënt handelen, wat levens kan redden.

Kortom, de bezoekersregistratie in de BHV App is niet alleen een technologische vooruitgang, maar ook een investering in de veiligheid en efficiëntie van jouw organisatie. Het optimaliseert de BHV-processen en biedt gemoedsrust, wetende dat je bent voorbereid op noodsituaties.

Wil je meer weten over onze bezoekersregistratie? Lees dan meer! 

Categories: Veiligheid