de-bhv-app-account-manager

Vacature Sales & Accountmanager

Heb je passie voor sales én technologie in een B2B omgeving? Ben je gek op mobiele telefoons en apps? En wil je bij een snelgroeiende, innovatieve onderneming werken waar jouw ondernemerschap echt het verschil kan maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over de functie

Als Account Manager kom je in contact met elk denkbare organisatie om hen te helpen een veilige werkomgeving voor hun medewerkers te creëren. Elke organisatie in Nederland is wettelijk verplicht BHV-ers te hebben. Ons platform helpt organisaties bedrijfshulpverlening snel en makkelijk in te regelen.

We groeien enorm hard en spreken vele organisaties. Van middelgroot tot groot, international en nationaal, van commerciële organisaties tot non-profits en overheidsinstellingen. Elke type organisatie kom je wel tegen bij ons. En jij bent de persoon die ze enthousiast maakt voor ons BHV platform.

Belangrijkste taken

Vanuit deze rol ben je hou je je bezig met typische sales activiteiten als de opbouw van de sales pijplijn, acquisitie van nieuwe klanten en account management van bestaande klanten. Je krijgt veel vrijheid in de uitvoer en bent verantwoordelijk voor het hele traject vanaf eerste klantcontact tot het closen van deals. ABC klinkt je als muziek in de oren.

Alle taken zijn afgestemd op het binnenhalen van nieuwe klanten en bestaande klanten tevreden te houden. Concreet zul je de volgende taken uitvoeren:

 • Kwalificeren en opvolgen van inbound leads die de marketingafdeling heeft gegenereerd
 • Het ontwikkelen van nieuwe sales kansen door het vinden en nurteren van outbound leads

 • Het identificeren van de klantbehoefte, dealwaarde en sleutelfiguren in het beslissingsproces
 • Presentaties geven aan potentiële klanten
 • Proactief contact onderhouden met bestaande en potentiële klanten en partners
 • Prettige collega zijn om mee samen te werken

Over jou

Je bent ondernemend en gepassioneerd over sales en technologie. Je werkt liever bij een kleinere organisatie waar iedereen elkaar kent dan een grote onderneming. B2B heeft jouw voorkeur in plaats van B2C. Jij bent dé persoon die andere bedrijven enthousiast maakt over onze IT-oplossingen.
Hoewel je direct betrokken bent bij de sales strategie, is de belangrijkste taak vooral de uitvoer ervan. Daarom zijn we op zoek naar iemand die relatief nog aan het begin van zijn of haar sales carrière staat. Denk aan 1-3 jaar sales ervaring, bij voorkeur op het vlak van new business development.

Mocht je een lijst willen die je kan afvinken, zie onderstaande kwalificaties waar we aan denken:

 • Relevante WO/HBO opleiding
 • 1-3 ervaring in een commerciële functies bij een B2B bedrijf of digital agency met bewezen track record
 • Je bent in staat de klantbehoefte te achterhalen en te vertalen naar oplossingen
 • Je denkt buiten de vaste kaders en spot nieuwe kansen en mogelijkheden om onze producten aan te bieden
 • Je belt graag
 • Je geeft geweldige presentaties
 • Je bent niet bang om onaangekondigd bedrijven te contacteren
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels
 • In bezit van rijbewijs

 • Pre: Ervaring in software/SaaS/IoT sales

 

Over de organisatie en het team

Wij zijn StandBy Solutions! Een snel groeiend IT-bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van innovatieve BHV applicaties. Ons team bestaat uit gedreven medewerkers die het beste uit zichzelf willen halen.
De SaaS-oplossing die wij verkopen is een BHV platform waarmee organisaties hun BHV-organisatie snel en makkelijk mee kunnen organiseren.

We zijn een B2B tech bedrijf met een hands-on cultuur, humor en grote ambities dat ondersteund wordt door een grote, innovatieve organisatie, te weten de Almende Groep.

We zijn een relatief klein team. De cultuur is informeel en de lijnen zijn kort. Persoonlijke ontwikkeling zien wij als een vitaal onderdeel van je werkzaamheden. Natuurlijk zorgen wij voor de nodige begeleiding. Als je van initiatief nemen houdt en vol ideeën zit, zal je je helemaal thuis voelen.

We werken, lachen, en borrelen wij op ons kantoor in hartje Rotterdam pal naast het Centraal Station in het iconische Groothandelsgebouw.

Voor meer informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Duco Ferro via dferro@standbysolutions.nl.

Klinkt deze rol je als muziek in de oren?

Solliciteer dan via onderstaand formulier.