Gratis BHV app demonstratie aanvragen

Start uw gratis proefperiode van een maand

BHV app demonstratie

Wilt u graag zien wat de StandBy BHV app kan doen voor uw BHV organisatie? Vul onderstaand formulier in om direct een gratis demonstratie aan te vragen.

Tijdens een bezoek van één van onze vertegenwoordigers krijgt u een rondleiding door de StandBy BHV app. U heeft dan tevens direct de gelegenheid om vragen te stellen. Samen met onze vertegenwoordiger kijken we hoe u StandBy het beste kunt inzetten in uw organisatie. Na de demonstratie kunt u een afspraak maken met de vertegenwoordiger om een proefperiode op te starten. Op deze manier kunt u met uw eigen BHV’ers ervaren hoe StandBy in de praktijk werkt.

Veiligheid op de werkplek met de BHV app

Safety First! Een veilige werkomgeving geeft rust in een organisatie. Het aansturen en inzichtelijk maken van de aanwezigheid van BHV’ers kan lastig zijn: De aanwezigheid wordt niet bijgehouden of is foutgevoelig. Daarnaast kan het oproepen van een BHV’er onduidelijk zijn. Ook is het belangrijk dat BHV’ers snel en makkelijk (onderling, met collega’s en/of bezoekers) kunnen communiceren.

StandBy combineert de verschillende functies rondom bedrijfshulpverlening in één systeem met een smartphone app. Met StandBy kunnen er alarmeringen worden verzonden, onderling gecommuniceerd worden en heeft u inzicht in de aanwezigheid. En dit alles gebeurt op een veilige en snelle manier.

StandBy heeft een Android App, een iPhone App en een Windows (Phone) App. Daarnaast is StandBy overal te gebruiken via het web (PC/laptop, Mac, etc) en zijn koppelingen met diverse (externe) systemen mogelijk, zoals een brandmeldcentrale, (draadloze) alarmknoppen of toegangscontrole systeem.

WHITE-text-505x124

Stationsplein 45, Unit D1.116

3013 AK Rotterdam

085 – 888 2466

sales@standbysolutions.nl

Bedrijf

© 2022 | Alle rechten voorbehouden | StandBy Solutions B.V.