Partner Manager

team
StandBy Solutions Rotterdam
Geplaatst 11 maanden geleden

Functie: Ter versterking van ons team zoeken we een ervaren partner manager om ons dealernetwerk uit te breiden en de huidige relaties binnen het groeiende netwerk te onderhouden in Nederland, Verenigd Koninkrijk en Duitsland.

Jouw Profiel: Je hebt affiniteit met ICT en innovatie toepassingen. Eigenschappen als empathisch, zelforganiserend, verantwoordelijk, initiatiefrijk en sociaal communicatief spreken je aan en passen van nature bij je. Bij voorkeur woonachtig in de regio Amsterdam of Rotterdam en in het bezit van een rijbewijs.

Gewenste kennis en ervaring:

  • Afgeronde HBO of WO opleiding
  • 2 jaar ervaring in de zakelijke dienstverlening of in een soortgelijke functie
  • Affiniteit met Sales, de B2B wereld en ICT

We bieden: Een marktconform salaris met goede secundaire voorwaarden en een prettige, dynamische werkomgeving. Binnen StandBy Solutions wordt veel aandacht besteed aan loopbaanontwikkeling en -begeleiding.

Voor meer informatie of sollicitatie kun je mailen of bellen naar: Duco Ferro 0627033823 (dferro@standbysolutions.nl) of mailen naar jobs@standbysolutions.nl


Over StandBy Solutions

StandBy Solutions is een snel groeiend softwarebedrijf in Rotterdam. We ontwikkelen en beheren de StandBy applicatie. StandBy is een applicatie voor facilitair gebruik met verschillende modules die zijn te combineren: facilitaire dienstverlening, kantoor communicatie en bedrijfshulpverlening (veiligheid op de werkplek). Onze software combineert communicatie (berichten, spraak) met plaatsbepaling en indoor-lokalisatie om facilitaire processen verder te verbeteren.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is verplicht.