Junior iOS developer

developer
StandBy Solutions Rotterdam
Geplaatst 7 maanden geleden

Functie: De iOS applicatie van het StandBy systeem maakt gebruik van innovaties om de aanwezigheid van gebruikers te detecteren. We zoeken een beginnende iOS ontwikkelaar ter versterking van ons team. Je bouwt mee aan de nieuwste functionaliteiten op het gebied van (indoor)lokalisatie, messaging en spraakcommunicatie.

Jouw profiel: Je hebt een afgeronde relevante opleiding op het gebied van kunstmatige intelligentie of informatica. Je hebt kennis van Objective-C en Swift. Ook ben je bekend met technologieën als Maven, Jenkins, GIT, REST API en JSON. De inbreng van nieuwe technologieën of alternatieven wordt op prijs gesteld. Je bent sociaal, spreekt en schrijft goed Engels en weet je eigen werk goed te organiseren. Je komt te werken in een klein team in Rotterdam. StandBy Solutions groeit snel en biedt mede daarom mooie groeikansen. Je bent leergierig en niet bang om nieuwe mogelijkheden op een systematische manier te verkennen en anderen hiervoor te enthousiasmeren.

We bieden: Een passend salaris, een spannende en innovatieve ontwikkelomgeving, flexibele werktijden en de mogelijkheid om 5 dagen extra onbetaald verlof op te nemen. We gaan goed met elkaar om waardoor alle aandacht uit kan gaan naar ontwikkelen en we houden van een open en gelijkwaardige structuur op de werkvloer. Mocht je een passie hebben naast je werk bijvoorbeeld een bestuursfunctie, topsport of ouderschap dan houden we daar rekening mee door je een passend contract aan te bieden.

Voor meer informatie of sollicitatie kun je mailen of bellen naar: Duco Ferro 0627033823 (dferro@standbysolutions.nl) of mailen naar jobs@standbysolutions.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is verplicht.