Backend developer (fullstack)

developer
StandBy Solutions Rotterdam
Geplaatst 10 maanden geleden

Functie: De backend van het StandBy systeem is where the magic happens. We zoeken een ervaren Java ontwikkelaar ter versterking van ons team. Je bouwt aan een nieuw toekomstbestendig (schaalbaar) backend systeem. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van het huidige backend systeem. Onze software ontwikkelen we volgens de SCRUM methode. Je neemt hierin het voortouw en je hebt als SCRUM master de dagelijkse leiding over het ontwikkelteam.

Jouw profiel: Je hebt een afgeronde relevante opleiding op het gebied van kunstmatige intelligentie of informatica. Je hebt kennis van verschillende databasetechnologieën zoals MongoDB en SQL. Je hebt kennis van Java, JavaScript, NodeJS, PHP en Angular. Ook ben je bekend met technologieën als Maven, Jenkins, GIT, REST API en JSON. De inbreng van nieuwe technologieën of alternatieven wordt op prijs gesteld. Je bent sociaal, spreekt en schrijft goed Engels en weet je eigen werk goed te organiseren. Je komt te werken in een klein team in Rotterdam. StandBy Solutions groeit snel en biedt mede daarom mooie groeikansen.

We bieden: Een passend salaris, een spannende en innovatieve ontwikkelomgeving, flexibele werktijden en de mogelijkheid om 5 dagen extra onbetaald verlof op te nemen. We gaan goed met elkaar om waardoor alle aandacht uit kan gaan naar ontwikkelen en we houden van een open en gelijkwaardige structuur op de werkvloer. Mocht je een passie hebben naast je werk bijvoorbeeld een bestuursfunctie, topsport of ouderschap dan houden we daar rekening mee door je een passend contract aan te bieden.

Voor meer informatie of sollicitatie kun je mailen of bellen naar: Duco Ferro 0627033823 (dferro@standbysolutions.nl) of mailen naar jobs@standbysolutions.nl


Over StandBy Solutions

StandBy Solutions is een snel groeiend softwarebedrijf in Rotterdam. We ontwikkelen en beheren de StandBy applicatie. StandBy is een applicatie voor facilitair gebruik met verschillende modules die zijn te combineren: facilitaire dienstverlening, kantoor communicatie en bedrijfshulpverlening (veiligheid op de werkplek). Onze software combineert communicatie (berichten, spraak) met plaatsbepaling en indoor-lokalisatie om facilitaire processen verder te verbeteren.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is verplicht.