iOS developer mobile development

Vacature Medior iOS Developer

Over de Functie

Spreekt innovatie, technologie en mobiele apps je aan? StandBy Solutions levert een platform waarmee een BHV organisatie ingericht kan worden. Als je van initiatief nemen houdt en vol ideeën zit, zal je je helemaal thuis voelen bij ons.

Als iOS developer bij StandBy Solutions zal je gaan werken aan de ‘StandBy app’: Een mobiele app voor bedrijfshulpverleners (BHV’ers). Deze kan volledig automatisch hun aanwezigheid op de werkplek detecteren. Bij incidenten kunnen de juiste mensen direct opgeroepen om te komen assisteren.

Als medior ontwikkelaar bouw je verder aan de bestaande iOS app binnen het team van ontwikkelaars. Het team bestaat uit verschillende specialisten zoals back-end, web en Android ontwikkelaars. Je bent tevens een intern aanspreekpunt voor vragen over de werking, mogelijkheden en onmogelijkheden van de app.

De iOS app van het StandBy systeem maakt gebruik van innovaties om de aanwezigheid van gebruikers te detecteren. We zoeken een iOS ontwikkelaar met enkele jaren ervaring ter versterking van ons team. Je bouwt dan mee aan de nieuwste functionaliteiten op het gebied van (indoor)lokalisatie, alarmeringen, messaging en (voip) spraak communicatie.

Jouw profiel

We zoeken een leergierige ontwikkelaar die niet alleen functies kan implementeren, maar ook pro-actief voorstellen kan doen om de app te verbeteren. De inbreng van nieuwe technologieën of alternatieven wordt op prijs gesteld.

We denken aan het volgende profiel:

  • Relevante opleiding op het gebied van informatica/ICT (of kunt aantonen dat je deze kennis en kunde op een andere wijze hebt behaald)
  • Minstens 2 jaar ervaring als iOS ontwikkelaar
  • Kennis van zowel Objective-C als Swift
  • Bekend met de (geavanceerde) mogelijkheden van de door iOS aangeboden diensten (o.a. locatieservices, (critical) push (APNS/FCM), background-processing en voip)
  • Bekend met technologieën als Git, REST API’s en JSON
  • Je kan code en de applicatie op gestructureerde wijze testen
  • Je spreekt en schrijft goed Engels
  • Je weet je eigen werk goed te organiseren en hierover te communiceren

Over de organisatie en het team

Wij zijn StandBy Solutions! Een snel groeiend IT-bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van innovatieve BHV applicaties. Ons team bestaat uit gedreven medewerkers die het beste uit zichzelf willen halen.

We zijn een B2B tech bedrijf met een hands-on cultuur, humor en grote ambities dat ondersteund wordt door een grote, innovatieve organisatie, te weten de Almende Groep.

We werken, lachen, en borrelen op ons kantoor in hartje Rotterdam pal naast het Centraal Station in het iconische Groothandelsgebouw.

Solliciteren

Enthousiast geworden? Stuur dan je CV naar jobs@standbysolutions.nl of vul onderstaande formulier in.

Heb je inhoudelijke vragen over deze rol? Dan kan je contact opnemen met Jordi Menheer, CTO, via jobs@standbysolutions.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Solliciteer dan via onderstaand formulier.