Partner worden van
StandBy Solutions?

Wat doen wij

StandBy Solutions ontwikkelt innovatieve applicaties die gebruikmaken van de laatste technologische ontwikkelingen. Op dit moment richten wij ons op drie gebieden: bereikbaarheid, facilitair en veiligheid.

Onze applicaties ontwikkelen wij zelf. Wij beschikken over een eigen ontwikkelteam. Dit doen wij met behulp van de scrum-methode. Wij zijn hierdoor flexibel in onze ontwikkeling.

Voordelen Partnerschap

Als StandBy Solutions werken wij graag met partners. Dit biedt voordelen voor beide partijen.

StandBy is een kant-en-klare SaaS(Software as a Service) oplossing. Het voordeel van SaaS is dat er weinig hoeft te worden geïnstalleerd, direct bruikbaar is en gemakkelijk schaalbaar is. Voor onze partners is dit voordelig omdat deze geen zorgen hoeft te maken over updates, beveiliging en ontwikkeling van features. Dit nemen wij allemaal uit handen.

Support lijn

Wij bieden de mogelijkheid voor een directe support lijn met ons en de gebruiker. Problemen en meldingen worden sneller opgepakt en opgelost.

Integratie of koppeling andere systemen

Daarnaast is het mogelijk om StandBy te integreren of te koppelen aan andere systemen zoals een brandmeldcentrale, paniekknoppen of stroomvoorzieningen.

Heeft u interesse om partner te worden?
Laat u gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Formulier

Naam
Bedrijf
Email
Tel.
Uw bericht

Adresgegevens:

Hofplein 20,
3032 AC, Rotterdam
Tel: +31 (0) 85 888 2466

E-mail: sales@standbysolutions.nl